Donderdag 10 oktober sloten wij de Kinderboekenweek af doormiddel van een spelletjescircuit. De leerlingen werden in groepjes ingedeeld. Jong en oud gezellig door elkaar. Ieder spel werd begeleid door leerlingen van groep 8.

Alle spelletjes die bedacht waren stonden in het teken van boeken. Zo was er ‘boeksjoelen’ je moest bij dit spel de hoofdpersoon van een boek in de gleuf zien te schuiven van het juiste boek, bijvoorbeeld een heks in de gleuf van het boek De heksen. Bij het spel ‘boeklopen’ moesten de kinderen met een boek op hun hoofd een pacours afleggen. Ook waren er spelletjes zoals schrijvers raden, memorie, boektitels raden en boekestafette. Bij 1 onderdeel mochten de kinderen een lekker naar een prentenboek luisteren. Het boek werd voorgelezen door een leerling van groep 8 en was te zien op het digibord.

Als afsluiting van de middag kreeg iedereen een ballon. In iedere ballon zat een papiertje. Stond er op het papiertje PRIJS dan won je een mooi leesboek.

Alle kinderen kregen een boekenlegger voor thuis.

Het was een zeer geslaagde middag.image (Custom) image_1 (Custom) image_2 (Custom) image_3 (Custom) image_4 (Custom) image_5 (Custom) image_6 (Custom) image_7 (Custom) image_8 (Custom) image_9 (Custom) image_10 (Custom) image_11 (Custom) image_12 (Custom)