We kunnen terugkijken op een bewogen laatste schoolweek van 2013.

Woensdag was er feest op school, juf Hillie nam na 43 jaar afscheid. ’s Morgens was er voor de kinderen een programma, waar u al een bericht van heeft ontvangen. ’s Avonds was er grote belangstelling van dorpsgenoten en collega’s. Het was een gezellige re√ľnie, waar de poster met de vele klassenfoto’s voor leuke herinneringen zorgde.

Donderdag gaf juf Hillie samen met Diana Witvliet nog een poppenkastvoorstelling voor alle kleuters, het was een gezellige boel.
foto 1 foto 3

 

 

 

 

 

Ook kwam postbode Annelies nog langs om de kaarten, die de groepen 3-4-5 geschreven hadden, op te halen. Deze groepen deden mee met de kerstkaarten actie van de post.
Een ding is zeker, er worden vast een heleboel mensen blij verrast met een mooie kaart!
En postbode Annelies, veel succes met bezorgen.
DSC_6121 (Custom) DSC_6122 (Custom) DSC_6127 (Custom)

Na deze drukke ochtend, zijn vele gezinnen aan het kokkerellen geslagen, hebben een ware beauty en styling middag gehad, want ’s avonds was het een groot feest.
Wat was het genieten, eerst al van iedereen die er op z’n kerst best uitzag, en in de groepen stonden de meest heerlijke gerechten klaar.
In de hal kwamen wij eerst allemaal samen, elke groep zong een nummer en tussendoor las Marieke Bol nog een kerstverhaal voor.
Na dit samenzijn, trokken de leerlingen de klassen in om te genieten van alle lekkernijen en de ouders konden met een kopje warme chocolademelk bij het vuur op het plein gaan staan.
Wij konden terugkijken op een geslaagde kerstavond. (meer foto’s staan in het fotoalbum)

DSC_6152 (Custom) DSC_6155 (Custom)