Verslag over Sportdag groep 5/6 door Ids Grisnigt.

We gingen met de klas naar de Krim en we gingen omhoog klimmen op de klimmuur en dat was heel gaaf want je mocht je laten vallen.
En we mochten daarna met een soort grote wattenstaafjes hockeyen dat was heel leuk .
We gingen daarna volleyballen maar dat was best saai maar toch het ging wel.
We gingen ook nog ff voetballen ik schoot hem 2 x in de kruising en ik mocht 10 meter verder en ik schoot hem nog een keer in de kruising was heel leuk.

IMG_3407 (Custom)

Daarna mochten we het leukste doen. We mochten gaan klimmen we moesten eerst alle spullen aantrekken en daarna gingen we oefenen op een nep touw en je moest de klemmen een voor een over doen naar het volgende touw en je moest de ene naar rechts en de ander naar links op het begin dacht ik dat ga ik ff doen maar toen je er stond was het toch best eng.
Jur ging eerst toen Jari en toen ik. Je dacht  bij het eerste stuk: ga ik dit wel redden? Het eerste wat we moesten doen vond ik heel makelijk daarna werd het steeds enger we moesten bij de tweede over planken stappen daarna weer en daarna over een touw en daar omheen zat een net daarom was het niet eng en daarna mosten we over planken die heel ver uit elkaar stonden ongeveer 2 meter en dat vond ik ook eng  maar ik dacht eraan dat ik toch vast zat daarom was ik niet bang. Toen we verder gingen moesten we over een touw met allemaal opstakels ik was heel bang maar ik beukte alles gewoon weg.

IMG_3401 (Custom)

Als laatste gingen we zwemmen. We mochten buiten en binnen. Ik liep naar buiten en naar binnen.Buiten was het heel koud, binnen lekker warm en de glijbaan  was heel erg leuk! Binnen kregen we ook nog limonade en toen moesten we aankleden en naar huis gaan.

IMG_3395 (Custom)

Einde, meer foto’s volgen…