Deze week wordt er in het kader van de Kinderboekenweek door de groepen 5-6-7 en 8 voorgelezen aan de groepen 1-2-3 en 4.
De bovenbouw groepen hebben een prentenboek een gekozen om voor te kunnen lezen aan aan de onderbouw leerlingen. De leerlingen waren door de hele school te vinden.
Daar is wel enige voorbereiding aan vooraf gegaan, Isabel vertelt hoe zij dit heeft voorbereid. ” Als ik een woord verkeerd las dan heb ik de zin weer overnieuw gelezen en ik heb het boek zo vaak gelezen, zodat ik hem eigenlijk helemaal uit mijn hoofd weet. Als je een woord heel moeilijk vindt, en als je hem na vaak lezen nog niet weet dan moet je het even aan een klasgenoot vragen of aan juf.” Nu Isabel vanmorgen heeft voorgelezen zijn dit haar ervaringen: ” Ze genieten ervan en ja ze kijken ook wel om hun heen, van wat gebeurt daar nou. Maar ze vonden het wel leuk. Vast omdat het nieuw is. Ik heb zelf wel een erg leuk boek om te lezen, “wil je met mij trouwen?” van Bette Westera. Ik heb het boek aan twee kleuters voorgelezen.
Het was genieten om iedereen zo met elkaar bezig te zien. Op de foto’s een kleine impressie.
Woensdag en donderdag worden de dagen ook zo gestart, dus thuis kunt u vast wel wat meer hierover horen en anders vragen.

IMG_4419.JPG

IMG_4429.JPG

IMG_4427.JPG

IMG_4428.JPG