Tessa Polderman
Tessa Polderman
Charlotte Eelman
Charlotte Eelman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het goede doel naar de kroeg. Haar donatie en pruik adopteren. Op 10 december 2010 doneert de 6-jarige Tessa Polderman haar blonde vlecht aan Stichting Haarwensen. Op dat moment belooft haar moeder hetzelfde te gaan doen.

In de zomer van 2013 is de 25 cm lange vlecht een feit. Maar moeder Bianca Polderman wil meer. Namelijk ook een pruik adopteren!
Kinderen die in aanmerking komen voor een pruik van Stichting Haarwens, betalen namelijk alleen het deel van de kosten die vergoed worden door de ziektekostenverzekering. De andere kosten worden door sponsor en donaties bijeen gebracht. Bianca laat aan diversen vrienden en bekenden weten dat ze ideeën zoekt om de €1.500,= bijelkaar te krijgen. Isabel van Heerwaarden van Kapsalon Isabel oppert om eens contact op te nemen met Ingrid Hennink van Eetcafé De Kombuis te Oudeschild. Dat bleek een schot in de roos, want Ingrid werd direct enthousiast.

De ideeën groeiden uit tot een feestavond waarbij een gelegenheidsband bestaande uit Michel Blaauboer, Rikus Kloosterhuis, Hans Vlaming en Mike de Wit een optreden komt verzorgen. Bianca Polderman, haar dochter Tessa Polderman, voor de tweede keer dus, haar hartsvriendin Charlotte Eelman (10 jaar), en Suus Berger zullen hun vlechten laten afknippen door Isabel van Heerwaarden en Mariska Betsema. Spreekstalmeester Robin van Sambeek zal de loterij met geweldige prijzen van diversen ondernemers in goede banen lijden. Kirsten Betsema van Cindy’s nagelstudio gaat tegen betaling van €5,= ,waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Stichting Haarwensen, nagels lakken.

De feestavond is op zaterdag 8 februari 2014 en begint om 20:00 uur. De entree bedraagt €10,= waarvoor men een consumptiebon ontvangt en men twee keer meespeelt in de loterij. De prijzen variëren van waardebonnen van diversen ondernemers uit Oudeschild, tot een serie luchtfoto’s van een locatie op Texel naar keuze, een rondvlucht boven Texel, een Texels dekbed en het brengen van de vlechten naar Stichting Haarwensen in Mijdrecht, waarbij men mag overnachten met 2 personen in Hotel Mijdrecht met ontbijt!

Wij zijn trots op deze meiden en wensen ze een succesvolle en gezellige avond!